pondělí 22. září 2014

Oáza v Raškovicích: Dějství čtvrté - A co dál?

Oáza ožila pravidelnými kurzy i víkendovými pobyty. Můžete se setkat s klasickou jógou, relaxačními technikami, tělesnými cvičeními, dynamickými tanci, technikami zaměřenými na regeneraci organismu a zpomalování stárnutí, oční jógou, mozkovým joggingem, zkrátka se vším, co s sebou nese fyzické, psychické i duševní zdraví, akreditovaná školení pro získání kvalifikace učitel jógy II. třídy s celostátní působností. 

Je toho ještě velká spousta, co je vymyšleno a dosud nerealizováno: bazén, obří šachy, solná jeskyně, zahrada je ještě na samém začátku svého budoucího vzhledu, labyrint i dílna si vyžádají ještě spoustu času, energie ... Zdeněk a Lenka věří, že i toto a mnohé další nezůstane pouhým snem, ale stane se skutečností, k radosti užitku všem, kteří sem zavítají.

Hnacím motorem toho všeho je náš učitel Zdeněk Šebesta. Člověk, který je i přes svůj pokročilý věk stále nejaktivnějším členem Školy jógy KARAKAL a jeho vitalitu, invenci, organizační schopnosti, činorodost, pracovitost a předvídavost mu můžeme jen závidět. Je nám, služebně mladším učitelům, obrovským příkladem a vzorem. 


VELMI si vážíme VŠECH, kteří se na budování Oázy podíleli nebo podílejí ať už fyzicky, nebo jiným způsobem. Z celého srdce DĚKUJEME ♥♥♥

Žádné komentáře:

Okomentovat