úterý 16. září 2014

Oáza zdravého a šťastného života otevírá další kurzy jógy




Od tohoto týdne mohou zájemci cvičit v Raškovicích jógu. Raškovická oáza zdravého a šťastnéhoživota, která je spojena s Frýdecko – Místeckou školou jógy Karakal, otevřela tento týden nové kurzy pro veřejnost, a to není všechno. Oáza připravuje také seminář pro ženy, jógové setkání Čaj o páté, otevřela také nové pravidelné kurzy dynamických meditací a relaxace.


Lidé, kteří chtějí na jógu chodit, si mohou vybrat svoji úroveň: 1. stupeň pro ty, kdo jógu nikdy necvičili, 7. stupeň pro ty nejpokročilejší. Součástí kurzů jógy jsou cvičení zaměřená na tělo, techniky na zlepšení psychiky i cesty, jak obohatit duši. Sama škola jógy Karakal o sobě říká: „nalézáte zde to, co si z celého srdce přejeme Vám nabídnout: chvilku času, který máte sami pro sebe, pohodu, klid, pocit harmonie, osvěžení těla i mysli, načerpání energie, zlepšení fyzické i psychické kondice.“ Rozpis cvičení vypadá následovně:



16.00-17.30
17.15-18.45
17.45-19.15
19.00-20.30
19.30-21.00
Pondělí



Úterý


Čtvrtek


18.30-20.30 




Ve dnech 21. – 23. listopadu Oáza pořádá také víkendový seminář s názvem ŽENA – ZDRAVÍ, MLÁDÍ, KRÁSA. Ženy se zde naučí věci potřebné pro své zdraví. Naučí se relaxovat, najít správný přístup ke stravování, naučí se sérii protahovacích cviků a další věci.


Učitel jógy Zdeně Šebesty řekl. „Jóga je filozofie života. Je jednou z cest, jak zkvalitnit náš život. Má potenciál působit na celou osobnost člověka a je jen na nás samotných, zda nás osloví jen některá její část, jako například působení na udržení či zlepšení funkčnosti svalů a kloubů či kultivace dýchání jako jednoho z životně důležitých fyziologických procesů, teorie GUN a fungování celého makrokosmu, a nebo nás to zajímá všechno.


Žádné komentáře:

Okomentovat